Reviews

WHITE INDO

result is 0
sku is WHITE INDO sample sku is WHITE INDO-Sample now it is 2024-06-15 16:03:09
current year and month is 2024-06
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WHITE INDO
€ 8,27  - 50g
result is 0
sku is WHITE INDO sample sku is WHITE INDO-Sample now it is 2024-06-15 16:03:09
current year and month is 2024-06

test test test 5439,sample item sku is WHITE INDO-Sample,Sample enable flag is 1,customer login status is

Productomschrijving

White Indo is een premium product dat afkomstig is van de wildgroeiende kratomplanten in de Aceh-jungle van Indonesië. Deze zeldzame en exclusieve bron biedt een product dat zich onderscheidt van de massa. Voor degenen die op zoek zijn naar iets speciaals, biedt White Indo een natuurlijke verfrissing die je dag subtiel maar effectief kan verbeteren.

Als je op zoek bent naar iets dat je een gevoel van alertheid en welzijn kan geven, dan is dit het product voor jou. Het is perfect om de dag te beginnen met een positief gevoel of om een extra boost te krijgen wanneer je energieniveaus dalen. White Indo is verkrijgbaar in verschillende maten, van kleine monsters van 50g tot grotere verpakkingen tot 1kg. Dit maakt het gemakkelijk om een hoeveelheid te vinden die aan je behoeften voldoet.

Bij Kratom Bird zijn we er trots op een product aan te bieden dat zowel veilig als natuurlijk is. Onze strikte kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat je elke keer een product van de hoogste kwaliteit ontvangt!

Bestel nu en ervaar het verschil zelf. Als je nieuwsgierig bent en wilt proberen voordat je koopt, bieden we ook gratis monsters aan. Ontdek hoe je monsters aan je bestelling kunt toevoegen  hier

  • white kratom dutch
Meer informatie
Sale LabelNee
Lab getest

Lab getest

Dit product is in het laboratorium getest door een geautoriseerde derde partij

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Wij verzekeren u alleen 100% mitragyna speciosa zonder toegevoegde synthetische ingrediënten

Geen toevoegingen

Geen toevoegingen

Vrij van additieven, pesticiden, virussen en bacteriën.

Wil je een beoordeling insturen?
Alleen geregistreerde klanten kunnen een beoordeling achterlaten.
Gelieve in te loggen of een account aan te maken
Schrijf een recensie


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.