Reviews

Over ons

Kratom Bird

Bij Kratom Bird worden we gedreven door onze kernwaarden, die de basis vormen van de filosofie en activiteiten van ons bedrijf. Eerlijkheid en vertrouwen, service en verantwoordelijkheid, competentie en briljant< /strong>, samenwerking en innovatie zijn de principes die ons leiden bij het leveren van een uitzonderlijke ervaring aan onze gewaardeerde klanten.

Opgericht in 2012, begon onze reis met een persoonlijke interesse in de kratomplant. We erkenden de behoefte van de markt aan betrouwbare en hoogwaardige producten en begonnen aan een missie om de industrie radicaal te veranderen. We hebben de plant uitgebreid onderzocht, de markt verkend en betrouwbare leveranciers gezocht. Ontevreden over de bestaande tekortkomingen in het bedrijf, hebben we besloten om de bron rechtstreeks te bezoeken - Zuidoost-Azië - en een directe samenwerking met de boeren aan te gaan.

Waarom kopen bij Kratom Bird?

Uitstekende toeleveringsketen

Uitmuntendheid in de toeleveringsketen vormt de kern van onze activiteiten!

Vandaag beschikken we over een goed uitgerust magazijn van waaruit we onze producten dagelijks verzenden. We hebben zorgvuldig de puurste kratom ingekocht bij stabiele leveranciers, waardoor een professionele en betrouwbare relatie is gegarandeerd. Door tussenpersonen te elimineren, behouden we een strikte kwaliteitscontrole en houden we toezicht op het hele proces, van sourcing tot verpakking. Elke batch wordt bij aankomst onderworpen aan uitgebreide laboratoriumtests, waardoor de hoogste normen worden gegarandeerd.

Uitstekende klantervaring

We geven prioriteit aan de klantervaring!

Onze gebruiksvriendelijke webshop, zorgvuldig ontworpen met een focus op gebruikersinterface en ervaring, zorgt voor een naadloos en moeiteloos browsen en kopen. We streven ernaar superieure klantenservice te bieden en nauw met onze klanten samen te werken om hun behoeften en voorkeuren te begrijpen.

Topkwaliteit kratom

De vogel, ons merk, staat symbool voor openheid, vrijheid en kwaliteit!

Het vertegenwoordigt onze duidelijke missie om alleen pure, premium en kwaliteitsgegarandeerde kratom aan te bieden tegen de meest revolutionaire prijzen. Wij zijn er vast van overtuigd dat iedereen toegang moet hebben tot deze natuurlijke keuze. Met een toewijding aan herhaalbaarheid en reproduceerbaarheid in onze processen, streven we ernaar om consistente uitmuntendheid te leveren in elk aspect van ons bedrijf.

Top klantenservice

Eerlijkheid en vertrouwen vormen de basis van onze interacties met klanten en partners!

We nemen service en verantwoordelijkheid serieus en erkennen dat de tevredenheid van onze klanten voorop staat. Competentie en genialiteit drijven ons team om voortdurend te verbeteren en te innoveren. We stimuleren samenwerking en moedigen innovatief denken aan om voorop te blijven lopen in de branche.

Kratom Bird-logo

Ga met ons mee op onze reis om het beste van kratom te ervaren. Bij Kratom Bird zijn we toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke en betrouwbare kratom-ervaring, ondersteund door onze kernwaarden en toewijding aan uitmuntendheid.


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.