WE ARE HAVING ISSUES WITH OUR TRANSPORTSYSTEM, NO SHIPPING OPTIONS ARE SHOWING AND WE ARE NOT ABLE TO PRINT OUT ANY LABELS FOR ALL ORDERS!

WE ARE DOING WHATEVER WE CAN TO SOLVE THIS ASAP!

ORDERS MAY BE DELAYED 1 DAY!

Reviews

Kwaliteitsverzekering

Lab getest

Bij Kratom Bird zijn we enorm trots op onze toewijding aan kwaliteit en de grootst mogelijke zorg die we besteden aan onze gewaardeerde klanten. Als onderdeel van onze niet-aflatende toewijding voeren we grondige laboratoriumtests uit op al onze mitragyna speciosa-producten voordat ze beschikbaar worden gesteld voor de verkoop.

We begrijpen dat uw welzijn van het allergrootste belang is en we willen ervoor zorgen dat elk product dat u van ons ontvangt, voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Daarom onderwerpen we elke batch aan uitgebreide tests die worden uitgevoerd door vertrouwde externe laboratoria. Deze tests worden uitgevoerd om de zuiverheid en algehele integriteit van onze producten te verifiëren.

Tijdens ons strenge kwaliteitsborgingsproces testen we nauwgezet op verschillende mogelijke verontreinigingen en stoffen die de veiligheid van onze producten in gevaar kunnen brengen. Onze uitgebreide laboratoriumtests screenen specifiek op de aanwezigheid van

  • E COLI
  • GIST FUNGII
  • SALMONELLA
  • ENTEROBACTERIE
  • ZWARE METALEN
Kwaliteit verzekerd

Door deze tests uit te voeren, streven we ernaar u volledige gemoedsrust te bieden, wetende dat de producten die u bij ons koopt grondig zijn onderzocht en vrij zijn van schadelijke elementen.

We begrijpen dat transparantie essentieel is en we zijn er trots op onze laboratoriumtestresultaten met onze klanten te delen. Als u vragen heeft of toegang wilt tot onze gedetailleerde laboratoriumrapporten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw vertrouwen en doen er alles aan om u producten van de hoogste kwaliteit te bieden, ondersteund door wetenschappelijke validatie.

Als je voor Kratom Bird kiest, kun je erop vertrouwen dat je koopt bij een bedrijf dat oprecht om je welzijn geeft. We zullen prioriteit blijven geven aan de gezondheid en tevredenheid van onze klanten door onze strenge laboratoriumtestpraktijken en niet-aflatende toewijding aan kwaliteitsborging te handhaven.

Confidence

Bedankt dat je voor Kratom Bird hebt gekozen. We kijken ernaar uit u van dienst te zijn en u een uitzonderlijke ervaring te bieden, ondersteund door onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid

Neem contact met ons op als u ideeën heeft of wilt deelnemen aan de labrapporten.