WE ARE HAVING ISSUES WITH OUR TRANSPORTSYSTEM, NO SHIPPING OPTIONS ARE SHOWING AND WE ARE NOT ABLE TO PRINT OUT ANY LABELS FOR ALL ORDERS!

WE ARE DOING WHATEVER WE CAN TO SOLVE THIS ASAP!

ORDERS MAY BE DELAYED 1 DAY!

Reviews

Verzenden

Verzenden

Deadline voor de verwerking van bestellingen

Alle bestellingen worden verzonden met DHL Express (1-2 dagen) of FedEx (5-7 dagen)!

Bestellingen en betalingen die op werkdagen vóór 12.00 uur CET worden ontvangen, worden nog dezelfde dag verzonden.

Bestellingen die na de bovenstaande sluitingstijd, in het weekend of op feestdagen worden ontvangen, worden de volgende werkdag verzonden.

Houd er rekening mee dat we last-minute bestellingen, die na onze deadline zijn geplaatst, niet kunnen versnellen.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn specifiek voor je locatie en kunnen na het invoeren van je adres tijdens het afrekenen worden bekeken.

Wij verzenden niet naar Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Extra informatie

Kratom Bird handhaaft de leveringsnormen die we tijdens het afrekenen op onze website vermelden. Er kunnen zich zeldzame gevallen voordoen waarin de levering wordt vertraagd vanwege redenen buiten onze controle. Kratom Bird kan niet aansprakelijk worden gesteld voor storingen in de vervoerderservice, inclusief vertraagde leveringen of verloren pakketjes.

We verzoeken je nogmaals te controleren of je verzendadres correct is bij het plaatsen van je bestelling (inclusief een unit- of appartementnummer) en dit vervolgens opnieuw te verifiëren in je orderbevestigingsmail.

Kratom Bird is niet verantwoordelijk voor het dekken van kosten voor artikelen, die aan ons worden geretourneerd als gevolg van onvolledige of onjuiste adressering door een klant. Voor deze artikelen kunnen 'retour naar afzender' kosten in rekening worden gebracht, evenals de oorspronkelijke verzendkosten om de bestelling opnieuw te verzenden.