Reviews

Veel gestelde vragen

Bestellen en betalen

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Bankoverschrijving en creditcard.

Hoe weet ik welke producten ik moet kiezen?

Kratom Bird maakt geen claims of aanbevelingen om onze producten te gebruiken voor de behandeling van medische aandoeningen. We raden aan om uw eigen onderzoek te doen en uw onderscheidingsvermogen te gebruiken voordat u uw aankoop doet. neem contact met ons op als je algemene informatie wilt over de eigenschappen van de soort of populaire producten.

Wie kan uw producten bestellen?

Om bij Kratom Bird te bestellen, moet u achttien (18) jaar of ouder zijn en akkoord gaan met onze algemene voorwaarden in hun geheel. Klik hier om de volledige details van onze Algemene voorwaarden te bekijken.

Waarom is mijn bestelling vertraagd?

Uw bestelling kan om de volgende redenen vertraagd of geannuleerd zijn: We hebben de betaling nog niet ontvangen - controleer of uw bankoverschrijving of creditcardbetaling correct is verzonden. Als uw bestelling niet aanwezig is nadat u bent ingelogd op uw account om de status te controleren en u nog steeds geen orderbevestiging per e-mail hebt ontvangen, hebben we deze mogelijk niet ontvangen. Neem in dit geval onmiddellijk contact met ons op. Uw bestelling mist mogelijk belangrijke informatie die nodig is voor verzending.

Verzending

Verzenden jullie naar het VK?

Ja!

Verzenden jullie naar mijn land?

We verzenden naar alle landen wereldwijd behalve Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland.

Wat voor soort verzendopties bieden jullie?

Al onze zendingen worden verzonden met DHL Express die uw pakket binnen 1-2 werkdagen zal bezorgen of FedEx die 5 tot 7 dagen zal duren. Klik hier voor meer informatie over verzending.

Wat is verzending op dezelfde dag?

Zolang uw bestelling doordeweeks vóór onze sluitingstijd van 12:00 uur PST wordt geplaatst, wordt deze dezelfde middag nog verzonden. Verzending op dezelfde dag betekent niet dat u uw bestelling ontvangt op dezelfde dag dat deze is geplaatst of verzonden.

Hoe volg ik mijn pakket?

Tracking is opgenomen in uw e-mail met de verzendbevestiging, die wordt verzonden kort nadat uw bestelling is verzonden. In deze e-mail vindt u het trackingnummer voor uw pakket en een link naar de website van de vervoerder. Houd er rekening mee dat tracking-updates vertraging kunnen oplopen. We kunnen u niet helpen met uw pakket terwijl het onderweg is, tenzij de gegarandeerde leveringsdatum is verstreken.

Mijn adres is onjuist. Kan ik het oplossen?

Als u een fout in uw adres opmerkt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We kunnen de correctie mogelijk uitvoeren zolang uw bestelling niet is verzonden. Als uw bestelling met een onjuist adres is verzonden, kunt u contact opnemen met DHL om het adres voor u te wijzigen!

Legaliteit

Is kratom legaal?

De juridische status van Kratom verschilt per land en regio. In veel delen van de wereld, waaronder de Verenigde Staten en de meeste Europese landen, is kratom legaal voor persoonlijk gebruik. Het is echter belangrijk op te merken dat de regelgeving kan verschillen en dat er in bepaalde gebieden specifieke beperkingen of regelgeving van toepassing kunnen zijn.

Is kratom legaal in het VK?

Ja, kratom is legaal in het Verenigd Koninkrijk. Het valt momenteel niet onder de Misuse of Drugs Act, waardoor het legaal is om producten in het VK te bezitten. Het is echter belangrijk op te merken dat voorschriften en juridische statussen in de loop van de tijd kunnen veranderen, dus het is raadzaam om op de hoogte te blijven van mogelijke wijzigingen.

Productvragen

Wat is kratom?

Kratom, wetenschappelijk bekend als Mitragyna speciosa, is een tropische groenblijvende boom afkomstig uit Zuidoost-Azië. Het behoort tot de koffiefamilie en wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige en recreatieve eigenschappen. Kratombladeren bevatten actieve bestanddelen, waaronder mitragynine en 7-hydroxymitragynine, die een wisselwerking hebben met receptoren in de hersenen, waardoor stimulerende of kalmerende effecten ontstaan.

We moedigen onze klanten niet aan om kratom te consumeren, de volgende informatie is alleen voor educatieve doeleinden.

Waar kratom kopen?

Voor de beste plek om kratom te kopen hoef je niet verder te zoeken dan Kratom Bird. Als de belangrijkste online bestemming voor kratom-enthousiastelingen, bieden we een breed scala aan hoogwaardige kratom-producten in het VK. Of je nu op zoek bent naar poedervormige bladeren van welke soort dan ook, onze website biedt je een naadloze en veilige winkelervaring. Met onze toewijding aan kwaliteit, uitstekende klantenondersteuning en snelle verzending, is Kratom Bird uw go-to-source voor het kopen van eersteklas kratom-producten in Europa. Koop vandaag nog en ontdek onze uitgebreide selectie voor de ultieme kratom-ervaring.

Test je je kratom in het laboratorium?

Ja, bij Kratom Bird stellen we de kwaliteit en veiligheid van onze kratomproducten voorop. We onderwerpen al onze kratom-batches aan strenge laboratoriumtests. Door partnerschappen met vertrouwde externe laboratoria zorgen we ervoor dat onze kratom uitgebreide tests ondergaat op zuiverheid en de afwezigheid van verontreinigingen. Deze toewijding aan laboratoriumtesten stelt ons in staat om onze klanten gemoedsrust te bieden, wetende dat ze alleen kratom van de hoogste kwaliteit ontvangen. We zijn toegewijd aan transparantie en kwaliteitsborging, waardoor laboratoriumtesten een integraal onderdeel van ons proces zijn.

Wat is de beste kratom?

Het begrip 'beste' kratom kan van persoon tot persoon verschillen, omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren en gewenste effecten. Verschillende soorten kratom, zoals Maeng Da, Bali en Green Malay, bieden verschillende kenmerken en voordelen. Sommigen geven de voorkeur aan witte nerven, terwijl anderen de voorkeur geven aan groen. Het wordt aanbevolen om verschillende soorten te verkennen en te experimenteren om de soort te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. Bij Kratom Bird bieden we een gevarieerd aanbod van hoogwaardige kratomsoorten om tegemoet te komen aan individuele voorkeuren en een optimale ervaring te bieden. We bieden ook samples aan via ons sample systeem, klik hier voor meer informatie.

Welke soorten kratom zijn er?

Kratom is er in verschillende soorten, ook wel soorten genoemd. Enkele populaire kratomsoorten zijn Maeng Da, Bali, Borneo, Malay en Thai. Elke soort heeft unieke kenmerken. Het is belangrijk om verschillende soorten te onderzoeken om er een te vinden die overeenkomt met de gewenste effecten. Bij Kratom Bird bieden we een gevarieerde selectie van kratom-soorten, zodat je het type kunt kiezen dat bij je behoeften en voorkeuren past.

Verkoopt u premium kratom?

Ja, bij Kratom Bird zijn we er trots op dat we alleen premium kratomproducten aanbieden. We betrekken onze kratom van gerenommeerde leveranciers en geven prioriteit aan kwaliteitsborging.

Kan ik gratis kratom-samples krijgen?

Ja dat kan! We bieden gratis samples aan via ons sample systeem, klik hier voor meer informatie.

Hoe maak je kratom thee?

Helaas verkopen we kratom niet als consumptieproduct, daarom kunnen we geen advies geven over het maken van kratom thee.

Hoe moet ik kratom doseren?

Als je kratompoeder gaat gebruiken voor je hobbyactiviteiten, zoals het maken van cosmetica, dan raden we je aan om klein te beginnen met 1,5 g en dan te verhogen met 0,5 tot je de goede plek hebt bereikt.

Kan je kratom in capsules doen?

Technisch gezien wel, maar kratom bird moedigt onze klanten niet aan om kratompoeder te consumeren.

Hoe neem ik kratom?

Onze kratom-producten zijn niet voor consumptie, we kunnen geen advies geven over welke vorm van inname dan ook.

Werkt kratom?

Veel gebruikers rapporteren positieve ervaringen met kratom en vinden het effectief voor verschillende doeleinden.

Retouren

Wat is uw retourbeleid?

Klik hier om de volledige details van ons retourbeleid te bekijken.

Neem contact met ons op

Hoe bereik ik de klantenservice?

Klik hier om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.