Reviews

GREEN HORN

result is 0
sku is GREEN HORN sample sku is GREEN HORN-Sample now it is 2024-05-24 11:08:37
current year and month is 2024-05
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
GREEN HORN
€ 8,27  - 50g
result is 0
sku is GREEN HORN sample sku is GREEN HORN-Sample now it is 2024-05-24 11:08:37
current year and month is 2024-05

test test test 5439,sample item sku is GREEN HORN-Sample,Sample enable flag is 1,customer login status is

Productomschrijving

In het hart van de regio Kalimantan, waar de machtige rivieren van Borneo zich een weg banen door het weelderige groen, groeit de onderscheidende kratom plant wiens bladeren krullen als majestueuze hoorns. Het is hier dat we zorgvuldig onze White Horn, Red Horn en onze ster – Green Horn oogsten.

Green Horn Kratom is niet zomaar een product – het is een symfonie van de natuur die haar kracht heeft verfijnd met het eigen ritme van de aarde. Gebruikers waarderen het om zijn vermogen om een rustig te kalmeren en een wervelende geest in balans te brengen, terwijl het ook een subtiele energieboost biedt na een bad. Bovenal is dit een soort kratom die je helpt te ontspannen, te concentreren en je innerlijke rust te vinden.

Bij Kratom Bird zijn we trots om Green Horn Kratom te introduceren, een nieuwe parel in onze collectie van hoogwaardige producten. Elk blad wordt met zorg handgeplukt om een zuivere en krachtige ervaring te verzekeren.

Onze toewijding aan zuiverheid en sterkte weerspiegelt zich niet alleen in ons nauwgezette oogstproces, maar ook in de strikte kwaliteitscontroles die we toepassen. We willen dat u vertrouwen hebt dat elk pakket een veilig en natuurlijk product bevat.

Ontdek de charme van Green Horn Kratom en laat het je zintuigen betoveren. Kies je ideale pakketgrootte, van het handige 15g pakket tot de royale 1kg optie, aangepast aan de individuele behoeften van elke gebruiker.

Bereid je voor om verleid te worden door Green Horn Kratom. Bestel je groene erfgoed direct uit het hart van Borneo bij Kratom Bird vandaag – en we beloven dat de magische reis nog maar net begonnen is.

Geïnteresseerd in een gratis monster van dit product? Ontdek hoe je monsters aan je bestelling kunt toevoegen hier

Meer informatie
Sale LabelNee
Lab getest

Lab getest

Dit product is in het laboratorium getest door een geautoriseerde derde partij

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Wij verzekeren u alleen 100% mitragyna speciosa zonder toegevoegde synthetische ingrediënten

Geen toevoegingen

Geen toevoegingen

Vrij van additieven, pesticiden, virussen en bacteriën.

Wil je een beoordeling insturen?
Alleen geregistreerde klanten kunnen een beoordeling achterlaten.
Gelieve in te loggen of een account aan te maken
Schrijf een recensie


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.