Reviews

Groothandel

Wholesale

Ben je op zoek naar een betrouwbaar kratombedrijf dat de beste kratom levert voor de laagste prijzen in Europa? Zoek dan niet verder, kratom bird maakt deel uit van Europa's grootste bedrijf dat kratom levert in de hele EU sinds 2016. We streven ernaar om alleen de beste kratom aan te bieden en om echt te zijn voor onze klanten, al onze producten zijn in het laboratorium getest en hebben de een uitgebreide kwaliteitscontrole om er zeker van te zijn dat we alleen de beste bladeren importeren!

Volgens experts is de markt voor kratom, vooral in de VS, al een industrie van $ 1,3 miljard en Europa is langzaam bezig met een inhaalslag. Mis je kans niet om deel uit te maken van deze snelgroeiende markt, word wederverkoper van kratom bird en voorzie je klanten van premium kratom VANDAAG!

Waarom zou u een
wederverkoper voor Kratom Bird zijn?

Wij bieden premium kratom!

Onze fabrieken werken met hoogwaardige productiepraktijken en leggen de lat hoog voor anderen om te volgen. Het hebben van een goede standaard, praktijk en kwaliteit komt tot uiting in het eindresultaat en we zijn er trots op experts in de industrie te gebruiken die zich inzetten voor het opstellen van de best practice-protocollen voor onze productie. We zijn trots op onze fabriek. Vandaag hebben we een uitstekend team van kwaliteitscontroleurs om ervoor te zorgen dat u een geweldig product kunt verkopen aan uw klanten!

Wij zijn het enige bedrijf in Europa dat onze producten desinfecteert!

De grondstof wordt gedesinfecteerd met UV-C, wat de meest effectieve methode is om kratom te desinfecteren van virussen en bacteriën. Voor de export worden alle dozen gesteriliseerd in gamma-sterilisatiefaciliteiten voor extra bescherming tegen bacteriën en virussen.

Wij bieden in het laboratorium geteste producten!

Iedereen zegt dat ze hun producten in het laboratorium testen, maar is dat echt zo? Als u bij ons koopt, bent u verzekerd van 100% in het laboratorium geteste kratom met actuele laboratoriumrapporten van Eurofins, 's werelds grootste en geautoriseerde laboratoriumbedrijf.

Lage prijzen!

Wij bieden de beste groothandelsprijzen B2B en B2C in Europa. Van 10 kg tot 10.000 kg, we kunnen u elke hoeveelheid leveren die u nodig heeft, neem vandaag nog contact met ons op en we kunnen verder praten!

Europese groothandel

Ons bedrijf is gevestigd in Zweden, wat betekent dat u uw bestelling binnen enkele dagen kunt ontvangen! wij werken samen met FedEx die binnen een week naar alle Europese landen kan leveren voor een zeer lage prijs! U hoeft niet meer uit Zuidoost-Azië te kopen en hoge verzendkosten te betalen!

Vul het formulier in
We nemen binnen 24 uur contact met je op!


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.