Bron CTN News: Een arbeider die kratom aan het oogsten is.

Kratom Bird streeft ernaar om de onbewerkte kratom-industrie radicaal te veranderen door grondig geteste, hoogwaardige soorten kratom tegen revolutionaire prijzen te leveren. Koop premium kratom voor je productieprocessen voor zeep en andere exfoliërende producten.

Onze soorten kratom voldoen aan de GMP-norm, een kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie, waardoor ze volledig biologisch en natuurlijk zijn. Je bent nu bij de allerbeste online shop voor de allerbeste kratom! 

Ons team heeft met hart en ziel alle nuttige informatie over kratom verzameld en enkele veelgestelde vragen over kratom beantwoord. Lees snel verder voor meer informatie.

Wat is Kratom?

Bron: iStock photos

De Kratomboom (Mitragyna speciosa) is een boom uit Zuidoost-Azië en Thailand, die de afgelopen jaren ook in Europa bekendheid heeft verworven. Als eigenlijk een lid van de koffiefamilie produceren kratombomen bladeren waarvan wordt aangenomen dat ze pijnstillende en complexe, stimulerende effecten hebben.

Al eeuwenlang gebruiken Maleisiërs, Indonesiërs, Papoea’s en andere volkeren de bladeren. De bladeren worden voornamelijk gebruikt voor het beheersen van pijn, het verbeteren van de productiviteit en het verlichten van pijn.

Een Nederlandse botanicus, Willem Pieter Korthals, zou de plant hebben ontdekt en op het westelijk halfrond hebben geïntroduceerd.

De bladeren van de kratomboom hebben twee primaire actieve ingrediënten: Mitragynine en 7-hydroxymitragynine.

Tegenwoordig kun je onbewerkte kratom in verschillende winkels kopen en voor verschillende doeleinden gebruiken. 

De kratom bladeren kunnen ook Madat Thang, Biak, Maeng Da Leaf, Kakuam, Gratom, Thom, Ketum of Herbal Speedball worden genoemd.

Kratom is verkrijgbaar in green, red, yellow en white vein. Je kunt red vein kratom maken van de meest volwassen bladeren van de plant. De red kratom staat bekend om zijn pijnstillend vermogen.

De white vein kratom is erg geliefd vanwege zijn energieboost omdat het wordt geoogst uit jonge bladeren. Green vein kratom zit precies tussen de red en white kratom in. 

De yellow vein kratom is in vergelijking met de andere soorten kratom uniek. Het komt niet van nature voor. Zodra je de verse bladeren van de boom hebt geoogst, moet je ze via een speciaal proces drogen om yellow vein kratom te verkrijgen. 

Kratom is verkrijgbaar in veel verschillende vormen, waaronder extracten en poeders. Kratompoeder (gemalen kratom) is echter de meest voorkomende vorm omdat het makkelijk zelf te doseren is en het is voordeliger.

Bovendien kunnen enthousiaste fabrikanten van kratomproducten onbewerkte kratompoeder kopen en het gebruiken om andere producten van te maken, zoals wasmiddelen en huidverzorgingsproducten.

Wat is kratom zeep?

Met kratom doordrenkte producten lijken nu meer dan ooit populair te worden. Er zijn echter ook andere producten met kratom, die je misschien graag eens zou willen proberen maar die niet bij lokale winkels of online verkopers verkrijgbaar zijn. Je kunt dus nu proberen om je eigen producten met kratom te maken.

Kratom zeep is een soort reinigingsmiddel, dat gemaakt is met kratompoeder. De zeep kan worden gemaakt met andere natuurlijke ingrediënten en heel vele voordelen voor de gezondheid en de wellness van je huid.

Ondanks dat er met betrekking tot de helende eigenschappen van kratom geen opmerkelijke onderzoeksresultaten zijn, gebruiken veel zeepfabrikanten momenteel kratom als één van hun ingrediënten.

Als je deze zepen onderzoekt, vind je misschien alleen anekdotische rapporten. Je moet echter wel wat onderzoek doen voordat je overweegt het te gaan gebruiken. Dergelijke projecten kunnen je helpen bij een duurzame levensstijl. 

Verschillende mensen, die de voorkeur geven aan alternatieve geneeswijzen, ervaren waarschijnlijk dat hun zelfgemaakte producten een cruciaal onderdeel van een schone levensstijl zijn.

Het kan verstandig zijn om, voordat je overweegt om kratom op je lichaam te gaan gebruiken, je arts te raadplegen. Je komt er dan achter of kratom producten geschikt voor je zijn. Artsen zijn een goede bron voor advies.

Ongeacht de redenen waarom je andere kratom producten wilt gaan proberen, je zult kratom producten vinden die je gezondheid en welzijn ondersteunen, waarvan je je misschien niet bewust was. 

Wat betekenen de kleuren bij Kratom? 

Als je een kratomboom van dichtbij bekijkt, zul je een unieke kleur op de nerven, bladeren en stengels zien. De kleuren variëren van wit en groen tot rood.

De kleur van het blad geeft het volwassenheidsniveau van je kratomboom aan. Rode nerven zouden bijvoorbeeld betekenen dat de kratombladeren volwassen zijn. Aan de andere kant betekenen witte nerven dat de bladeren relatief jong zijn. 

Elk kratomblad heeft een unieke chemische samenstelling met verschillende concentraties actieve ingrediënten. Daarom geeft elk blad verschillende gevoelens in het lichaam van de gebruiker.

White – white vein kratom manifesteert energie met een beter zicht, wat in productiviteit resulteert.

Red– red vein kratom wordt beschouwd als de meest krachtige onbewerkte kratom. Dit kan je helpen om ongemak te verminderen en de ontspanning van het lichaam te verbeteren.

Green – green vein kratom geeft een perfecte verlichting bij pijn voor een beter functioneren en voor een algeheel euforisch gevoel.

De beste soorten Kratom die er te koop zijn

Er zijn verschillende soorten kratom te koop. De meest voorkomende kratom producten zijn:

  • Green kratom
  • Maeng Da kratom
  • Red Kratom
  • White kratom
  • Yellow kratom

Om het meest geschikte kratom product te vinden, is het handig om te weten dat elke soort unieke eigenschappen en unieke kenmerken heeft, waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Laten we dus eens kijken wat elke soort je als grondstof voor je productieprocessen kunt gebruiken.

1. Green Kratom

Green vein kratom producten zit qua uitwerking tussen de red en white kratom in. Het is een milde energiebooster en het helpt bij alertheid en focus. Je kunt echter soortgelijke effecten ervaren als die van white kratom: een milde energiebooster zonder dat je er te scherp van wordt. 

Green vein kratom lijkt geen ernstige bijwerkingen te hebben. Perfect voor ontspanning na een lange stressvolle dag.

Green vein kratom kan helpen om de focus en de prestaties te verbeteren. Het kan je helpen om je tijdens sociale bijeenkomsten te ontspannen en het kan helpen bij het vergroten van het zelfvertrouwen.

De voordelen van Green Vein Kratom

Green vein kratom heeft verschillende potentiële voordelen. De meest voorkomende zijn:

  • Geeft je zelfvertrouwen.
  • Het zal je helpen om je tijdens bijeenkomsten comfortabel te voelen.
  • Draagt bij aan een betere levenskwaliteit.
  • Een betere manier om een pijnvrij leven te bereiken.

Als het de eerste keer is dat je overweegt om kratom producten te gaan gebruiken, is green vein kratom geschikt voor een eenvoudige start omdat ze niet die overweldigende kracht heeft, zoals andere soorten kratom.

2. Maeng Da Kratom

Maeng Da kratom is een premium soort kratom waarvan de eigenschappen hetzelfde zijn als die van green, white en red kratom.

Net als andere kratomsoorten kan Maeng Da Kratom helpen om de lichaamsspieren te ontspannen. Ondanks het feit dat het voornamelijk in het vruchtbare Thailand wordt gekweekt, wordt Maeng Da ook in andere landen zoals Maleisië en Indonesië gekweekt.

De stam werd tot leven gebracht door middel van transplantatie, waarbij de weefsels van twee verschillende stammen samen werden gesplitst om een nieuwe stam te kweken.

Als je een soort kratom wilt hebben, die langdurige effecten biedt en krachtiger is, koop dan Maeng Da kratom.

Green Maeng Da kratom is geliefd vanwege zijn potentiële pijnstillende eigenschappen. Het kan helpen bij het bestrijden van verschillende aandoeningen, wat resulteert in een beter leven. Daarom is dit een vervanging voor andere medische opiaten, die niet natuurlijk zijn.

Kratom is populair omdat het kan helpen bij het verbeteren van de efficiëntie. Andere populaire soorten kratom zijn Red Maeng Da en White Maeng Da.

Voordelen van Maeng Da Kratom

Van de meest bekende kratom, Maeng Da Kratom, kunnen gebruikers het volgende ervaren: 

  • Effectieve pijnverlichting.
  • Energieboost.
  • Prestatieverbetering.
  • Een groter zelfvertrouwen.

Het kan zijn dat je een kleine portie Maeng Da Kratom met andere ingrediënten moet combineren omdat deze kratom soort zeer effectief is. De juiste hoeveelheid kratom zal niet alleen snel werken, maar zal ook effectieve resultaten geven.

3. Red Kratom

Red vein kratom is in vergelijking met white en green veins een populaire soort omdat het een kalmerende soort is. Het is perfect voor iemand die zich wil ontspannen en de kalmerende sensatie wil ervaren, door producten met Red kratom op het lichaam aan te brengen.

Je kunt je aangetrokken voelen tot deze soort omdat het je kan helpen je algehele gezondheid en groei te verbeteren terwijl je van een pijnvrij leven geniet. 

Red vein kratom is verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals Red ThaiRed BorneoRed Bali en vele andere soorten, die je kunnen helpen om je te ontspannen door een goede nachtrust te geven. 

De voordelen van Red Vein Kratom

Voordelen van de red vein kratom zijn onder meer:

  • Beter slapen.
  • Fungeert als een pijnstiller.
  • Bevordert de algehele gezondheid en het welzijn.
  • Het dient als een kalmerende sensatie. 

Als je lichamelijke pijnen en ongemakken ervaart, kun je overwegen om op red vein kratom over te stappen als één van je werkzame therapeutische ingrediënten.

4. White kratom

In plaats van een wazige focus te hebben, moet je je ochtenden misschien met white kratom een kickstart geven.

Aangezien deze soort rijk is aan mitragynineverbindingen heeft ze energieverhogende eigenschappen die je zullen helpen om je dagelijkse taken uit te voeren.

Als je voor het eerst white kratom als grondstof in je producten gebruikt, kun je overwegen om een minimale doses te gebruiken om te zien welk effect het op je lichaam heeft. 

Als je niet de gewenste resultaten behaalt, moet je de dosis verhogen totdat je tevreden bent.

White vein kratom is tegenwoordig in verschillende soorten op de markt verkrijgbaar. Als je eenmaal degene hebt gevonden, die het beste bij je past, kun je jarenlang plezier hiervan hebben. 

Enkele populaire soorten white vein zijn White Maeng DaWhite BorneoWhite Bali en White Sumatra. 

De voordelen van White Vein Kratom

Hier zijn enkele van de voordelen, die je zult ervaren als je white vein kratom koopt: 

  • Energieboost.
  • Een verbeterde stemming.
  • Focus en mentale helderheid.
  • Verhoogt de gemoedstoestand.

De white vein heeft door zijn multifunctionele eigenschappen verschillende voordelen, die je kunnen helpen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

5. Yellow kratom

Er zijn verschillende discussies geweest over de oorsprong van yellow kratom. Sommige mensen geloven dat de bladeren worden geplukt tijdens de late groeifasen, wat tot de unieke kleur leidt.

In werkelijkheid ontstaan de resultaten van yellow kratom door een andere droogmethode. Yellow kratom is een vorm van white kratom waarvan de kleur tijdens het drogen verandert. Deze resultaten worden evenzeer ondersteund door het feit dat er slechts drie erkende soorten bestaan: red, green en white.

 

De effecten van yellow kratom zijn langdurig, in tegenstelling tot white kratom, die een kortstondige impact op de gebruiker heeft. Aangezien de soort zeldzaam is, moet je yellow kratom bij een vertrouwde verkoper kopen.

Kratom Bird heeft de beste yellow kratom, die er momenteel op de markt is. Het is bereid volgens de schoonste methoden en uitvoerig getest.

Enkele populaire yellow vein soorten zijn Gold Maeng Da en Yellow Borneo

De voordelen van Yellow Vein Kratom

Deze zeldzame en nieuwe kratom is populair onder gebruikers van kratom vanwege de onderstaande voordelen:

  • Verbetert de gemoedstoestand.
  • Verhoogt de stemming.
  • Heeft langdurige effecten.
  • Betere focus.

Als je nieuw bent in de wereld van kratom, kun je yellow kratom overwegen vanwege de milde effecten.

Dosering van kratom

De hoeveelheid kratom, die je in ieder geval mag gebruiken, hangt van meerdere factoren af. Deze omvatten:

  • De algemene gezondheid.
  • De leeftijd van de gebruiker.
  • Het soort kratom.
  • Gebruikerseisen.

Er moet echter nog meer onderzoek worden gedaan om te bepalen welke dosering kratom zowel op de korte als op de lange termijn optimale effecten biedt. 

Producten van Kratom Bird

Na jarenlange ervaring, die door constant onderzoek is verkregen, heeft Kratom Bird een revolutie in de kratom-industrie teweeggebracht door je de beste onbewerkte kratom te bieden, waarop jij kunt vertrouwen.

Onze klantervaring is één van de beste, die je ooit zult tegenkomen. Met onze vereenvoudigde en gebruiksvriendelijke website is het kopen van kratom van hoge kwaliteit voor een belachelijk lage prijs gemakkelijker dan voorheen. Koop met vertrouwen en ontvang jouw bestelling razendsnel met onze snelle verzendopties. 

Om jouw loyaliteit te waarderen, hebben we een beloningssysteem waarmee je punten kunt verzamelen en kortingen op je bestellingen kunt krijgen!

Behalve ons ultieme loyaliteitsprogramma, biedt Kratom Bird:

  • In het laboratorium geteste kratom.
  • Snelle wereldwijde levering.
  • Beveiligde betalingsgateways.
  • Toegewijde klantenondersteuning.

Onze mening over onbewerkte Kratom

Als je overweegt om kratom voor de eerste keer te gebruiken, moet je goed geïnformeerd zijn om de beste ervaring met deze fantastische bladeren van de kratomboom op te doen.

Vanwege de potentie van kratom en het ontbreken van duidelijke doseringsrichtlijnen, kun je overwegen om je huisarts te raadplegen voordat je het aan je dagelijkse routine toevoegt (net zoals je met elk ander product zou doen). 

Wil je het laatste nieuws, speciale aanbiedingen en kortingen ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Wij staan voor vrijheid, vertrouwen en openheid.

Ontketen met ons jouw kracht!